EPD-3-consult

Wat kan je verwachten bij een EPD-3-consult?

epd-3 meeting

Tijdens het eerste consult wordt met je grondig jouw medische situatie besproken. Wat zijn je beweegredenen zijn om het EPD-3-voedingsprogramma te gaan volgen? Wat wilt je graag bereiken?

Daarna worden er diverse metingen uitgevoerd om exact te bepalen wat je uitgangspositie is. Met geavanceerde apparatuur wordt je lichaamssamenstelling bepaald: de verdeling vet, spieren en water in het lichaam en uw calorieverbranding per dag. Daarnaast worden bloeddruk, glucosespiegel en cholesterolspiegel bepaald. Uiteraard worden ook het gewicht en de omvang van taille en heupen gemeten.

Als alles in kaart is gebracht en als je met het EPD-3-voedingsprogramma wilt starten dan wordt het achterliggende principe van het programma uitgelegd en hoe je er mee van start kunt gaan.

Het doel van het EPD-3-voedingsprogramma is om vet in te leveren en niet spieren en/of water. Tijdens de controle-afspraken wordt steeds opnieuw de lichaamsamenstelling bekeken en de andere metingen uitgevoerd. Indien het niet naar wens verloopt kan er worden bijgestuurd met homeopathie, supplementen of kruiden. Uiteraard krijgt je allerlei praktische instructies en kunt je al je vragen stellen.

epd-3 meeting

Dit is van groot belang om gedurende het EPD-3-voedingsprogramma te blijven controleren wat er gebeurt en met regelmaat op consult te komen. De orgaansystemen verantwoordelijk voor de gewichtsreductie, verbranding, ontgifting en afvoer van de afvalstoffen worden goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd. Als je in de buurt komt van je gewenste resultaat wordt met je de stabilisatiefase besproken. Wij adviseren je geleidelijk het EPD-3-voedingsprogramma af te bouwen om het resultaat ook op lange termijn te behouden. Het is raadzaam om contact te houden met uw EPD-3-therapeut om je te helpen bij u nieuwe voedingspatroon en lifestyle.

Consult aanvragen

Vraag hieronder uw eerste consult aan.


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]