Resultaten

Lees hier meer over de resultaten en ervaringen

Resultaten

Het EPD-3-voedingsprogramma helpt bij overgewicht, zodat je een fors aantal kilo’s kunt verliezen. Mannen vallen vaak sneller af dan vrouwen. Daarnaast is het EPD-3-voedingsprogramma gunstig voor de bloeddruk en goed voor de cholesterolspiegel.

Stimuleert gewichtsverlies

Het EPD-3-voedingsprogramma verhoogt het energieverbruik en stimuleert gewichtsverlies: forse reductie van het lichaamsgewicht van circa zes tot acht kilo. Valt je niet af, dan is er meestal iets bijzonders aan de hand. Bijvoorbeeld een storing in de schildklier, lever of darmen.

Tijdens het volgen van EPD-3-voedingsprogramma staat je onder medische begeleiding. Het is van belang om regelmatig op controle te komen.

Het EPD-3-voedingsprogramma is in Zwitserland reeds 25 jaar in gebruik. Het programma heeft een gunstige invloed op de gezondheid. De helft van de patiënten volgt het EPD-3-voedingsprogramma in verband met overgewicht.

Praktijkvoorbeeld vrouw

Na twee maanden is de patiënt enige weken doorgegaan met een parttime EPD-3-voedingsprogramma. Daarna is ze gaan eten volgens de instructies uit de stabilisatiefase.

epd-3 - vp3

Praktijkvoorbeeld man

Na drie maanden is de patiënt acht weken doorgegaan met een parttime EPD-3-voedingsprogramma. Daarna is de patiënt gaan eten volgens de instructies uit de stabilisatiefase.

Consult aanvragen


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]